topblog Ivoire blogs

11/12/2012

Moncler leiden de mode-hervorming door opvallende in de richting van praktische

Met de veranderingen in het concept van de consument, maar ook de impact van de wereldwijde economische inflatie, consumenten-mode concept ook geleid tot een enorme verandering. Moncler ook specifiek publiceerde deze weergave van de consument mode een reeks van relevante suggesties. Collectie Deze luxe consumptie, behoud en verhoging van de verbeterde toegevoegde waarde motivatie, pronken, geschenken, krijgt erkenning en gezicht type motivatie gedaald. Mensen begonnen te worden omgezet door de opvallende praktische, dit is inderdaad een goede verandering.

ToryBurch-PamelaPatent-Black_1_lg.jpg

moncler jassen dames onderzoek toont aan dat in de wereldwijde populariteit van het internet, mode verbruik tot 10 keer de snelheid van de groei in een korte periode van 20 jaar. Meer en meer buitenlandse reizen, aankoop en het gebruik van geavanceerde custom mode-ervaring, veroorzaakt door het toenemende belang van de internationale luxe mode merk voor de Chinese markt. Om tegemoet te komen aan snelle expansie van China van groepen consumenten, 's werelds meest high-end, zei ik tegen de meest prestigieuze modemerken hebben deelgenomen aan grote winkels bouwen in China, de meest modieuze winkelstraten. Louis Vuitton heeft 36 winkels in 29 steden, terwijl in 2005 slechts om winkels te openen in 10 steden. Hermes ontwikkeling van vijf winkels in 2005 naar 20 winkels vandaag, een stijging van meer dan vier keer. Gucci uitbreiden sneller, vandaag zijn er 39 winkels (het begin van 2006, zijn er slechts 6 winkels). Moncler is niet ver achter snel in de high-end stedelijke open winkels.

ToryBurch-PamelaPatent-Black_2_lg.jpg

Terwijl de financile crisis nog niet volledig genezen de wonden van de wereldeconomie de productie, is Geavanceerde aanpassing van de consument enthousiasme al het maken van een comeback. Op het vasteland van China, stedelijke bedienden, terwijl klagen over de invloed van inflatie op hun eigen leven, terwijl praten over net gekocht of van plan bent om high fashion merk te kopen. Het vasteland in 2011, het high-end menigte voor de senior personenauto's, sieraden, horloges, vrouwen cosmetica, Pijuxiangbao, mode, kleding, heerlijke wijnen en andere luxe consumptie.

ToryBurch-PamelaPatent-Black_3_lg.jpg

Een kijkje in de high-end menigte van high-end fashion merkvoorkeur en consumententrends uit de meest recente onderzoeksgegevens. Het weet niet goed of slecht is, hoe dan ook, Mongoli mond voor een goede gelegenheid op de korte termijn, voor de Moncler merk, dat is een verhoogde prestatie. Vermeld de oorspronkelijke bron van moncler jassen heren down.

ToryBurch-PamelaPatent-Black_4_lg.jpg

Les commentaires sont fermés.