topblog Ivoire blogs

20/12/2017

De charmante vrouwelijke beelden van Rob Heffern


Rob Hefferan (Rob Hefferan) - een uitzonderlijk getalenteerde kunstenaar, een van de meest succesvolle en beroemde hedendaagse kunstenaars van Groot-Brittannië. Hij werd geboren in Warrington, Cheshire, VK, in 1968, daar werd hij opgeleid. Zijn werk verbaast de kijker met zijn realisme, bijna fotografische nauwkeurigheid. Ze onthullen het unieke karakter van het beeld, brengen de warmte en textuur van elk object over. Meestal beeldt Rob Hefferan in zijn schilderijen beelden van vrouwen af, die idealiter de schoonheid van het vrouwelijk lichaam, de gevoelens en emoties van hun heldinnen overbrengen. De vrouwelijke beelden van Rob Hefferan zijn mooi, harmonieus, zacht en gepassioneerd.

4_1.jpg


Het schilderij van Rob Hafferan is perfect gebalanceerd, het is zowel begrijpelijk als herkenbaar. Rob schrijft voornamelijk olie- en acrylverf. Kleur, belichting, textuur - dit alles harmoniseert op intelligente wijze in zijn werken en onthult de lichthartige beelden, die enorm resoneren met de realiteit, met het leven.

 

Otto Pilny te koop

4_2.jpg


De schilderijen van Heffern zijn indrukwekkend met schittering en elegantie. Hij verdeelde zijn kunstwerken in drie delen: 'elegantie', 'vrouw' en 'dans'. Zijn schilderijen zijn realistisch bijna fotografisch.

4_3.jpgklassiek schilderij kopen


De vrouwelijke figuur is het centrale beeld van zijn werken, en hoewel mannelijke personages ook vaak voorkomen, begeleiden ze meestal de hoofdpersoon - een vrouw. Alex is zijn favoriete muze en het meest permanente karakter van de schilderijen van de kunstenaar. Vrouwelijke figuren staan ??echter niet alleen in zijn doeken, ze zitten vol met details, licht en schaduw, wat de schilderijen een bijna filmisch aspect geeft: soms hebben ze iets van een romantische komedie, soms van een thriller.

4_4.jpg


De meeste van zijn werken zijn vol van sensuele intimiteit, die zo aantrekkelijk is voor de kijker.

De charmante vrouwelijke beelden van Rob Hefferan (Rob Hefferan). Deel 1.

Les commentaires sont fermés.